phyto 5 fylosofie
phyto 5 methode

phyto 5 verdelersphyto 5 verzorgingen voor het gelaat
phyto 5 verzorgingen voor het lichaam
phyto 5 massage
phyto 5 verzorgingen voor het bad
phyto 5 verzorgingen voor outdoor
phyto 5 verzorgingen voor het haar
phyto 5 producten voor het gelaat
phyto 5 producten voor het lichaam
phyto 5 producten voor massage
phyto 5 haarproducten

Methode

Combinatie Oost & West
Ons lichaam bestaat uit materie en energie. Wij Westerlingen richten ons vooral op het uiterlijk, de buitenkant en maken enkel een analyse op basis van wat we zien. Maar niet alles raakt hiermee opgelost. Vandaar dat wij onze Westerse kennis aanvullen met oeroude wijsheid uit het Oosten.

Waarom deze combinatie ?
Het moderne leven is oorzaak van allerlei stress, verkeerde voeding, klimaatsveranderingen en onvoldoende lichaamsbeweging wat leidt tot een verstoring van de natuurlijke stroom van energie door het lichaam. De gevolgen zijn in eerste instantie zichtbaar als esthetische problemen. PHYTO 5 zoekt de oorzaak van een esthetisch probleem door een diagnose van de reflexzones op gezicht en lichaam.

Hoe te werk ?
Uw PHYTO 5 consulente maakt een diagnose van de reflexzones op gezicht en lichaam. Reflexologie is gebaseerd op het idee dat het lichaam een natuurlijke vorm van energie heeft die helpt om een optimale gezondheid te handhaven en genezing te bevorderen.
Helaas wordt deze ideale toestand gemakkelijk verstoord, waardoor allerlei symptomen kunnen ontstaan of een algemeen gebrek aan welzijn. Vele factoren, waaronder stress, spanning, slechte eetgewoonten, milieuvervuiling en gebrek aan lichaamsbeweging, kunnen een negatief effect hebben op onze natuurlijke energietoestand.
De Beauty & Energy consulente houdt bij de behandeling rekening met factoren die verantwoordelijk kunnen zijn voor de niet optimale gezondheid.

Phyto 5 product van de maandDoe de Phyto 5 testPhyto 5 nieuwsOntmoet Phyto 5

© Phyto 5--|--Made by Comsa!-----Koksijde, Belgium--|--T 058 414 818--|--F 058 860 008--|--info@phyto5.be